e
Banner

Etiketler: serhan turfan



Referans Holding, filosunu 40 Ford Trucks’la güçlendirdi


Yayın: 23-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar

1966 yılından bu yana inşaat, alt yapı, gayrimenkul, akaryakıt ve otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren Referans Holding, ülke çapında üstlendiği büyük inşaat ve altyapı projelerinde kullanmak üzere filosunu 40 adet Ford Trucks ile genişletti.




Borusan Lojistik, filosuna 19 Ford Trucks’tan ekledi


Yayın: 11-02-2018
Kategori: Karayolu

1973 yılından itibaren entegre lojistik hizmet sağlayıcı olarak lojistik sektöründe faaliyet gösteren, Yurtiçi Lojistik, Gemi Kiralama ve Proje Lojistiği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Uluslararası Taşımacılık  ve Liman İşletmeciliği gibi konularda hizmet veren Borusan Lojistik, filosunu 19 adet Ford Trucks 1848T çekici ile genişletti.




Ford Trucks, dünya prömiyerini yapacağı yeni çekicisini sahneye çıkardı


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, uluslararası pazarlara uygun olarak Türkiye’de geliştirip ürettiği yeni çekicisinin ön gösterimini İstanbul Sancaktepe’deki Ar-Ge Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ford Trucks’ın yeni çekicisi, 500 PS’lik gücü ile yüksek performans sunarken, uzun yol kullanıcılarına ev konforu sağlamaya odaklı 2,5 m. kabin genişliği ve ileri teknolojileri ile üst segmentte standartları yeniden belirleyecek.




Ford Trucks, F-MAX ile yeni başarılara imza atıyor


Yayın: 08-10-2020
Kategori: Ticari Araçlar

2019 Uluslararası Yılın Kamyonu ödüllü çekicisi F-MAX ile hem yurt dışı hem de iç pazarda büyümesini sürdüren Ford Trucks, pandeminin etkilerine rağmen 2020’nin ilk 9 ayında hedeflerine ulaşmayı başardı. Eylül sonu itibarıyla Türkiye ağır ticari endüstrisinde %30,9 pazar payına sahip olduklarını vurgulayan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, “Pandemiye rağmen F-MAX ile çekici segmentinde tarihimizin en yüksek pazar payına ulaştık. F-MAX, Mayıs-Haziran aylarında Türkiye’nin en çok satılan çekicisi olurken Ford Trucks, Türkiye ağır ticari pazarında satılan her 3 araçtan biri oldu” dedi.




Ford Trucks, 2021’e hızlı bir giriş yaptı



Ağır ticari pazarında dünya çapında büyümesini sürdüren Ford Trucks, 2021’i yeni ürün ve geliştirmelerle karşılıyor. Ford Trucks, ‘Birlikte Geleceği Yüklüyoruz’ mottosuyla gerçekleştirdiği lansmanda; 250 adet üretilecek, koleksiyon niteliğindeki yeni ‘F-MAX Blackline’ ve dolu depoyla 5000 km’ye kadar varan menzil sağlayan yeni ‘F-MAX L’yi müşterilerine sunarken, F-MAX’te standart olarak sunulacak olan ve %5’e varan yakıt tasarrufu sağlayan “Eco+ Mode ”, ConnecTruck uygulamasının geliştirilen özellikleri ve şehir içi kullanıma yönelik modellerde de  “9 ileri otomatik şanzıman” ve “dümenlenebilir arka aks” opsiyonları tanıtıldı.




Yıla hızlı başlayan Ford Trucks pazarda rekor pay hedefliyor


Yayın: 15-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, bir yandan yurt dışında yeni pazarlara adım atmaya hazırlanırken, diğer yandan müşterilerine sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle iç pazardaki büyümesini sürdürüyor. "Uluslararası pazarlarda satış adetlerimizi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 137 artırarak en yüksek ihracat adetlerine ulaştık” diyen Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, yurt içinde ise 1.850 araç satışıyla her 3 araçtan birini gerçekleştirme hedefini yakaladıklarını söyledi.